De ontwikkelingen in de bouw staan niet stil.


Tegenwoordig is de bouw steeds meer een hi-tech industrie aan het worden. Brand, geluid en isolatie eisen worden steeds hoger en onze installaties gaan steeds meer de boventoon voeren. Kwam men voorheen weg met een simpele installatie van rond de €10.000,-  in een gemiddelde woning, tegenwoordig begint het pas bij €35.000,- en dan heb je nog niets speciaals.


Alles moet tegenwoordig geregeld worden: klimaat, lucht, ventilatie e.d. en de installaties worden steeds uitgebreider. Voor al deze installaties moet ook ruimte gereserveerd worden in de woningen en dat valt niet altijd mee. Extra ruimte betekent ook extra kosten en dat kan door de toepassing van Posi-Joist's worden voorkomen. 

PosiJoist-highresolution
Economy-800x6003
VCYC0417
Posi_Ducting_1

SIMPEL


De oplossing voor dit probleem is simpel en zit al in 99.9% van al onze woningen, namelijk in de vloer of het plat dak. Bijna elke woning heeft deze loze en onbenutte ruimte tot zijn beschikking. Deze ruimte kunnen we op een eenvoudige manier benutten door een Posi-Tech vloer toe te passen. Deze vloeren worden per project op maat gemaakt. Door de open structuur van onze Posi-Tech liggers is het mogelijk om het installatiewerk in alle richtingen te laten lopen zonder dat er in de liggers hoeft te worden gezaagd waardoor er verzwakkingen ontstaan. De liggers kunnen een grote overspanning overbruggen en zijn zeer licht van gewicht. Onze vloeren komen inclusief constructieberekening volgens de Euro codes en de daarvoor geldende Nederlandse normen. 


DUURZAAM

Onze Posi-Tech vloeren sluiten naadloos aan op een duurzaam bouwconcept. Wij maken altijd gebruik van PEFC gecertificeerd hout en door ons lichte bouwsysteem kan er altijd worden bespaard in de fundering. Ons systeem maakt het mogelijk om het gebruik van beton terug te dringen en de Co2 voetprint substantieel te verlagen.